ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA TEODOR KEKO, PRANE ALPHA BANK, UNAZA RE
1000 - Tiranë

phone_iphone

+355676025819

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Kompania Borg Shpk ka filluar aktivitetin e saj në Shqipëri në Mars të vitit 2002. Por fillimet e saj janë shumë më të hershme, pasi ajo është vazhdim i aktivitetit të shoqerise Batir Shpk, që është themeluar në vitin 1992. Kompania Borg Shpk ushtron aktivitetin e saj në fushën e projektimit, instalimit, vënies në punë dhe shërbimit të linjave, makinerive, paisjeve dhe komponentëve mekanikë, hidraulikë, termikë dhe elektrikë. Ajo shfrytëzon të gjitha arritjet e shoqërive më prestigjoze Europiane dhe botërore në fushat e sipër përmendurara.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3