ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 8
1000 - Tiranë

phone_iphone

042253630

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Kompania më e madhe e transportit ekspress dhe me eksperiencë në botë. FedEx dorëzon për 24 orë në më shumë se 95.000 kode postare të Europës si dhe linjë direkte Tiranë - Athinë (24 orë). Për 48 orë në SHBA & KANADA. Për 2-3 ditë në Azi dhe për 2-4 ditë në të gjitha pikat e tjera të FedEx.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3