ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

AUTOSTRADA TIRANE - DURRES, KM. 8
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692061175

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Kompani postare ndërkombëtare në fushën e eksport-importit të të gjitha tipeve të ngarkesave i mundësuar nga shërbimi Express dhe ai ekonomik. TNT Express Albania mbulon me automjetet e saj të gjitha akset e Shqipërisë 24 orë në ditë, 7 ditët e javës. Me më shumë se 40 000 punonjës në të gjithë botën, me 900 pika dhe magazina në 220 vende, me një fluks prej 3.6 milion dërgesash në javë, 21 mijë mjete lëvizëse dhe 43 europlane.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3