ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

TIRANE
1000 - Tiranë

phone_iphone

0696016007

mail_outline

[email protected]

Testim, libra, dhe ushtrime FALAS + 50% ULJE për trajnim/çertifikimin ndërkombëtar online EIPASS

Përshkrimi:

EIPASS vërteton zotërimin e njohurive tuaja informatike & vlen si kredit formues në shkollë, universitet dhe në punë. Njihet ndërkombëtarisht dhe është një çertifikim sektori. Target grupet janë çertifikimet nga EIPASS junior për fëmijët e deri tek punonjësit e administratës me EIPASS Administrata Publike. Ju mirëpresim të zgjerojmë së bashku njohuritë dixhitale!

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3