ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

BULEVARDI GJERGJ FISHTA, PRANE GJYKATES SE SHKALLES SE I
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692416668

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Psikologe/Psikoterapiste e shkolluar sipas standarteve Europiane, certifikuar nga EAP, Vienë. Trajnuar në Klinikën e Disintoksikimit, Rehabilitimit ndaj varësive (http://www.centrosannicola.com) Itali. Përvojë 10 vjecare psikologe Spitali ”Nënë Tereza”. Trajtim shqetësime/crregullime psikologjike me bazë ankthin, depresionin,traumat,krizat jetësore,marrëdhëniet personale/familjare,menaxhim të stresit në rast sëmundjesh.Adulte,fëmije,adoleshentë.
Detajet:
Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3