ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

BULEVARDI GJERGJ FISHTA, PRANE GJYKATES SE SHKALLES SE I, 2
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692114752

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Psikologe klinike diplomuar në Universitetin e Tiranës në vitin 2004, psikoterapiste dhe psikodramatiste çertifikuar nga Instituti i Psikodramës Beograd dhe Shoqata Europiane e Psikoterapisë në vitin 2013. Përvojë e pasur në fushën e shëndetit mendor që prej vitit 2004. Ofroj psikoterapi individuale e grupi për adoleshentë e të rritur, trajtoj të gjitha çrregullimet me bazë ankthin, depresionin, stresin, fobitë e ndryshme, traumat,krizat jetësore
Detajet:
Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3