ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA NIKOLLA JORGA, PRANE ISH EKSPOZITES SHQIPERIA SOT
1000 - Tiranë

phone_iphone

0696759460

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Specializuar në Itali, anëtare e Urdhërit të Psikologëve e Psikoterapistëve Italianë, Çertifikata Europiane e Psikoterapisë. Ofroj konsulencë psikologjike, psikoterapi, supervizim të rasteve klinike dhe analizë personale për moshën e rritur dhe adoleshente. Trajtoj: Çrregullimet e Ankthit (ataket e panikut, hipokondria), Fobitë, Çrregullimet e Humorit, Çrregullimet në të ushqyer, Probleme me varësitë, Terapi Çifti, Çrregullimet e personalitetit.
Detajet:
Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3