ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA ANDON ZAKO CAJUPI
1000 - Tiranë

phone_iphone

0697291744

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Specializuar për çrregullimin e Spektrit të Autizmit, ka përfunduar nivelet për psikotraumatologji EDMR Europe. Eksperiencë si trajnere te Shoqata e psikologëve të Shqipërisë, punon si psikoterapiste për individë me probleme të ndryshme psiko-emocionale, trajton çrregullime tek të rriturit dhe fëmijet si çrregullime të stresit post-traumatik varësitë nga droga dhe alkoholi me tekniken EDMR si dhe trajtimet me teknikën Cognitive Behaviour Therapy.
Detajet:
Mundësi parkimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3