ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
Ky biznes ka 2 filiale:

Kontaktet e Filialit:

phone   Zgjidh filialin

mail_outline   Zgjidh filialin

Dega qëndrore:
room

AUTOSTRADA TIRANE - DURRES, KM. 8 , NDERTESA UNIVERS REKLAMA
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692022277

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
E krijuar me qellimin per te qene nje “one stop shop” Univers Promomotions, pjese e Univers Group, bashkepunon me klientet e saj duke i ndihmuar ata te kuptojne dhe shfrytezojne rendesine e perdorimit te materialeve promocionale si pjese e strategjise se tyre te marketingut. Zgjidhja qe ne ofrojme nuk eshte thjeshte material te stampuara, por zgjidhje marketing qe lidhin ne menyre besnike marken e klientit tone me perdoruesit e tyre. Ne ofrojme tampografi dhe serigrafi, materiale promocionale.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3