ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA KAVAJES, CONDOR CENTER, K. III
1000 - Tiranë

phone_iphone

0682057073

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
ÇELËSI Design & Publicity u themelua në vitin 1999, duke parashikuar nevojat e biznesit të ri shqiptar në reklamimin dhe komunikimin e shërbimeve me bazë konsumatore. Lindi fillimisht si nje agjenci që plotësonte nevojat e grupit dhe ishte e dedikuar për të bërë konceptime grafike dhe produkte shtypi. Ndërkohë që perfeksionohej në ofrimin e këtyre shërbimeve, shtonte gamën e shërbimeve të reja që kërkonte tregu duke plotësuar këto nevoja në një spektër më të gjërë duke filluar nga konsulenca deri te materializimi i produkteve. Në 2015 ÇELËSI Design & Publicity bëhët ÇELËSI Communication, duke u kthyer në një agjenci lider në tregun shqiptar që ofron shërbime 360°.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3