ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA PRUSH, VAQARR
1000 - Tiranë

phone_iphone

0684064189

mail_outline

[email protected]

Plexiglass mbrojtës ndaj Covid-19 dhe transporti FALAS!

Përshkrimi:

Në këto kohë të vështira për të gjithë ne, F&M Reklama solidarizohet duke iu gjendur pranë çdo biznesi apo klienti me sinjalistika mbrojtëse dhe parandaluese ndaj virusit Covid-19, të të gjitha llojeve dhe transporti është FALAS.

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3