ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA BARRIKADAVE
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692052952

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Me një eksperiencë rreth 70-vjeçare vazhdon prodhimin e vulave e tashmë me një teknologji bashkëkohore. Vula rrethore, drejtkëndëshe me madhësi të ndryshme, vula datare, vula të thata, vula digjitale, numëratore, vula klasike, stilolaps me vulë, bojëra, vulë poste datare, vula xhepi, vula automatike me përmasa të ndryshme, me logo etj. Aty mund të gjeni eksperiencë, përkushtim dhe cilësi. Tradita vazhdon.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3