ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA MUHAMET GJOLLESHA, P. 77, SHK. 1, AP. 2, K. 2, PERBRI SHKOLLES SABAUDIN GABRANI
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692505079

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Ofron kurse gjuhe për të gjitha nivelet, grupmoshat dhe qëllimet: Anglisht, Italisht, Spanjisht, Gjermanisht. Mësoni gjuhët e huaja me metodat më të reja. Perfeksiononi aftësitë tuaja në të gjitha fushat e aftesive komunikuese në gjuhë të huaj. Zhvillon provimin TRINITY (Qëllime studimore dhe bashkim familjar). Metoda “Student-centered” learning dhe provimet e standartizuara: IELTS /TOEFL/TOEIC.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3