ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA MUHAMET GJOLLESHA, P. 77, SHK. 1, AP. 2 KATI 2, PERBRI SHKOLLES SABAUDIN GABRANI
1000 - Tiranë

phone_iphone

0694433693

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Qëndra e gjuhëve të huaja ofron kurse në gjuhën angleze, frënge, italiane, gjermane dhe italiane. Metoda interaktive të mësimdhënies, teknologji dixhitale e implementuar, mësimdhënës të kualifikuar dhe me përvojë. -Përgatitje dhe strategji suksesi në provimin APTIS të British Council. -Regjistrimi dhe testimi bëhet pranë qendrës sonë. -Aptis. Kontakte: Tel: 0675853520; Email: [email protected]
Detajet:
Mundësi parkimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3