ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA KOSTANDIN KRISTOFORIDHI, ND. 61. H. 1
1000 - Tiranë

phone_iphone

0689025772

mail_outline

[email protected]

Garantimi i produkteve ne treg & 10,000 EURO KONTRIBUT për Spitalin Nënë Tereza!

Përshkrimi:

Erzeni, kompania kryesore e prodhimit të bulmetit në Shqipëri, ka ofruar shumën prej 10,000€ Spitalit Universitar Nënë Tereza, kontribut për të përballuar këtë situatë të vështirë në të cilën ndodhet vendi ynë.Në kuadër të masave për mbrojtjen nga COVID-19, janë shtuar masat higjeno sanitare dhe frekuenca e dezinfektimeve, sipas direktivave të OBSH. Kompania ERZENI garanton gjithashtu se produktet nuk do të mungojnë në treg.

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3