ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA KAVAJES, CONDOR CENTER K. I
1000 - Tiranë

phone_iphone

0672053700

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
FRAL 2000 është kompani lider në tregun Shqiptar me më shumë se 20 vite në fushën e arredimit me rafte industriale të magazinave, dyqaneve dhe qendrave tregtare. Projekton dhe realizon të gjitha tipet e arredimit sipas kërkesave të klienteve duke kombinuar më së miri çmimin me cilësinë superiore të produkteve të saj. Projektimi dhe realizimi I magazinave vetmbajtese (autoportante) eshte nje sherbim qe ofrohet me se mire per klientet tane. E bazuar në eksperiencën e gjatë në fushë dhe në një staf të përkushtuar dhe profesional arrin dhe zbaton në kohë rekord të gjitha projektet.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3