ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA NENE TEREZA, PRANE URES SE GJADRIT
4500 - Lezhë

phone_iphone

0674710153

mail_outline

gencndoka@gmail.com

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3