ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA KONT LEOPOLD BERTOLD, PERBALLE BOJERA FATION
1000 - Tiranë

phone_iphone

042243030

mail_outline

[email protected]

Sisteme për Call Center për agjentë nga shtëpia. Instalimi dhe transporti është FALAS!

Përshkrimi:

Për shkak të situatës së krijuar, ProTech ofron server online bashkë me dialerin Vicidial që mund të përdoret nga agjentët nga shtëpia. Zgjidhja lejon operatoret të logohen dhe të kryejnë telefonata nga shtëpia si me IP dinamike ashtu edhe me IP statike.

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3