ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA FEJZI HIZMO, ND. 42
1000 - Tiranë

phone_iphone

0683221111

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Sherbime me vinc - Kledi Crane. Sherbim me vinc 30 ton dhe lartesi 42 meter. Sherbejme ne ngritjen e peshava te tonazheve te ndryshme. Sherbejme dhe me kosh ne lartesi te medha si dhe ofrojme e garantojme transporte te ndryshme.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3