ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA TISH DAHIA
1000 - Tiranë

phone_iphone

0672009257

mail_outline

[email protected]

20% ULJE për higjenizimin e ambjentit tuaj me produkte të çertifikuara për mbrojtjen nga viruset & bakteret!

Përshkrimi:

Në këto ditë të vështira, ku të gjithë po përballen me situaten e krijuar nga COVID-19, rregullat kryesore të higjenës janë kryesore për t'u zbatuar. Albpastrim ju ofron higjenizim me produkte të çertifikuara që luftojnë 100% viruset & bakteret, jo vetëm për shtëpinë tuaj, por në çdo ambjent ku ndodheni si: zyra, fabrika, spitale, shkolla etj, me një ekip të pajisur me mjetet mbrojtëse dhe të trajnuar për kryerjen e shërbimit.

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3