ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA TEPE, LGJ. DANIEL MATLIA
4000 - Shkodër

phone_iphone

0692925803

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3