ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA BILAL GOLEMI, AFER KOMPLEKSIT SPORTIV DINAMO
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692024495

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Shkolla anglo-shqiptare “Fenix”, e themeluar më 1996, është një histori 24 vjeçare suksesi. •E listuar në 5 vendet e para për tri vite radhazi në rankimin rajonal të shkollave private nga Drejtoria Arsimore; •9.4 është mesatarja e Provimeve të Lirimit në trevjeçarin e fundit;•70% e nxënësve tanë kanë arritje të shkelqyera në Provimet e Kembrixhit për gjuhën angleze;•Rreth 40 % e nxënësve tanë vijojnë studimet në shkolla jashtë vendit
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3