ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA SHEFQET NDROQI, PRANE SANATORIUMIT
1000 - Tiranë

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Shkolla jopublike "Arbëria” mbush dy dekada qe ka hapur dyert e saj, qe nga viti 2000. Nisma e shkollës është rezultati i një përvoje të jashtëzakonshme të drejtuesit, themeluesit të saj Zoti Xhemal Balla, emër ky shumë i njohur në themelin arsimor të Tiranës. Përvoja 20 vjeçare e mirëmenaxhimit të drejtuesve dhe përkujdesja e jashtëzakonshme e stafit pedagogjik tregon për një histori suksesi. Drejtimi dhe menaxhimi I shkollës “Arbëria“ ka si vizon të shpalos një sistem që vlerëson forcën kulturore, gjuhësore, teknologjinë bashkëkohore të informimit dhe komunikimit.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3