ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA IBRAHIM BRAHJA
1000 - Tiranë

phone_iphone

0699204441

mail_outline

[email protected]

Konsulta Terapeutike FALAS për fëmijët me nevoja të veçanta

Përshkrimi:

Fëmijët në këto ditë izolimi kanë nevojë për ngjyra dhe femijët me nevoja të veçanta kanë nevojë që ditët e tyre ti kenë më të larmishme. Nëse keni nevojë për këshilla mbi sjelljen e fëmijës tuaj apo forma aktivitetetesh që mund të kryejnë gjatë ditës na kontaktoni.

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3