ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA ISMAIL QEMALI, SAMOS TOWER, K. II, 1
1000 - Tiranë

phone_iphone

042270576

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Vizioni jonë është që të jemi kompania e sigurimit më e besuar dhe më e preferuar në treg. Ne jemi të dedikuar për të qënë kompania lider në Shqipëri nëpërmjet produkteve konkuruese që ofrojmë dhe shërbimit cilësor. Ne kujdesemi për njerëzit në veçanti. Ne jemi të përkushtuar për drejtësi, partneritet, respekt reciprok, transparencë dhe marrëdhënie të qëndrueshme. Kjo është ambicia jonë për të krijuar biznes më tërheqës dhe një mjedis pune të favorshëm për të siguruar suksesin tonë. Ne krijojmë vlera të qëndrueshme. Ne jemi të orientuar drejt rritjes së qëndrueshme dhe fitimprurëse, për të rritur më tej forcën tonë financiare. Ne kujdesemi që të jemi sa më pranë klientëve tanë duke u bazuar në praktikat më të mira në fusha të ndryshme te biznesit. Këto programe dhe praktika na sigurojnë nivelin më të lartë të shërbimit ndaj klientit dhe shërbime inovatore me kosto optimale.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3