ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA HOXHA TAHSIM
1000 - Tiranë

phone_iphone

0682049175

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Me një përvojë shumëvjeçare në këtë fushë, firma “Alb Klima” ofron: kondicionerë të firmës “Sinclair”, projektim, montim i sistemeve të ngrohjes, ftohjes, aspirimit dhe ventilimit. Tek “Alb Klima”gjeni gjithmonë atë që kërkoni. Jetoni më mirë me Albklima!
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3