ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA E KAVAJES, PALLATET PARK CONSTRUCTION ALBANIA, GODINA D, H. A
1000 - Tiranë

phone_iphone

0672020224

mail_outline

[email protected]

mail_outline

[email protected]

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
RATECH shpk është një kompani që ofron një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e sistemeve të sigurisë dhe telekomunikacionit. Me një eksperiencë 11 vjeçare, “Ratech” është lider në projektimin dhe zbatimin e Sistemeve të Vëzhgimit; Sistemeve të kontrollit Hyrje-Dalje; Sistemeve Videocitofoni dhe Intercom; Sistemeve të Detektimit dhe Sinjalizimit të Zjarrit; Sistemeve kundra Vjedhjes; Sistemeve të Parkimit; Shërbimeve IT; Sistemeve Audio dhe Video etj. Çdo projekt trajtohet dhe vlerësohet me të gjitha veçoritë për të ofruar një ambient komod, teknlologjik dhe të sigurt për klientin. Shërbimi ynë është totalisht i personalizuar dhe përmbush çdo kërkesë specifike të kërkuar nga porositësi.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3