ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA LORD BAJRON, LAPRAKE
1000 - Tiranë

phone_iphone

0684015911

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Laborator klinik - biokimik - Imazheri (Skaner, Ro-grafi, Ro-skopi, Eko), Kabinet Endoskopik - Nderhyrje Kirurgjikale (Ortopedi - Traumatologji - Onkologji - Proktologji - Gjinekologji - ORL - Okulistike.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3