ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

AUTOSTRADA DURRES - TIRANE, KM. 5, URA E FLLAKES
2000 - Durrës

phone_iphone

0692115436

mail_outline

[email protected]

Çmimet me të lira në treg me cilësinë më të lartë!

Përshkrimi:

Synim kryesor i Diambe Market është të ofroj në treg produkte me çmimet me të ulta të mundshme dhe njëkohëshisht me kualitetin më të lartë. Për këtë arsye Diambe Market publikon çdo javë një fletëpalosje ku gjeni produktet me zbritje.

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3