ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

LGJ. GJOK DOCI, ISH FABRIKA E MAKARONAVE
8300 - Dibër

phone_iphone

0682054609

mail_outline

[email protected]

A jeni ju përfaqësuesi i kësaj kompanie?

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3