ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
Ky biznes ka 4 filiale:

Kontaktet e Filialit:

phone   Zgjidh filialin

mail_outline   Zgjidh filialin

Dega qëndrore:
room

RRUGA SIRI KODRA, BLLOKU I MAGAZINAVE
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692090616

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
HISTORIA E LINDJES DHE ZHVILLIMIT TE KOMPANISE "STAR CARPET " SH.P.K “STAR CARPET" SH.P.K ka 19-vjet që zhvillon aktivitetin e saj në importimin dhe tregtimin e produkteve tekstile si Tapete, Mokete dhe artikuj të tjerë të dekorimit të shtëpisë. Ne importojmë nga Turqia, Italia dhe Kina. Kompania “STAR CARPET” është krijuar në dhjetor të vitit 2000, si (Biznes i vogel) në Tiranë. Në 2011 u krijua kompania “Star Carpet” Shpk me vendodhje në Tiranë. Kompania jonë në kuader të përzgjedhjes së kujdesshme dhe studimit permanent të tregut, ka mundësuar të sjellë produkte të një cilësie sa më të mire. “STAR CARPET” ofron shumllojshmëri dizenjosh dhe ngjyrash. Star Carpet Sh.p.k në Tetor 2014 në Parisë fitoj trofeun. "INTERNAZIONAL EUROPE AWARD”
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3