ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA KAVAJES, P. 148
1000 - Tiranë

phone_iphone

697481500

mail_outline

info@bss.com.al

A jeni ju përfaqësuesi i kësaj kompanie?

Ipad Mini 2 (32gb) - 21.000 lekë

Përshkrimi:

Bëni blerje të zgjuara te Buy Smart Store! Mos harro të përdorësh Karta Extra në blerjet e tua për të përfituar ULJE ÇMIMI!

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3