ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

ISH KOMBINATI METALURGJIK, PRANE FIRMES KULLUM
3000 - Elbasan

phone_iphone

0698591333

mail_outline

bakutrans1@gmail.com

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3