ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA FEJZI HIZMO, ND. 42
1000 - Tiranë

phone_iphone

0683221111

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Shërbim me vinç në lartësi deri në 42 metër si dhe shëbejmë në ngritjen e peshava të tonazheve të ndryshme me kapacitet deri në 25 ton. Shërbejmë dhe me kosh në lartësi të mëdha si dhe ofrojmë e garantojmë transporte të ndryshme.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3