ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM. 12, 12
1032 - Vorë

phone_iphone

042408418

mail_outline

[email protected]

Transport kombëtar & ndërkombëtar FALAS i kiteve, tamponeve dhe seteve respiratore të stukturave shëndetësore

Përshkrimi:

Shega Trans Sha informon të gjithë Institucionet Shtetërore Shëndetësore, që ofron shërbimin e transportit kombëtar & ndërkombëtar FALAS për tamponet, kit-et e analizave dhe paisjet respiratore që janë të destinuara për të gjithë ato ambjente ku po kurohen pacientët e prekur nga Covid-19.

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3