ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

DUKAT I RI, ORIKUM
9400 - Vlorë

phone_iphone

0692022220

mail_outline

[email protected]

Rri në shtëpi, ujin e sjellim ne! Për çdo 10 koli përfitoni 1 koli FALAS & për çdo 10 bidona përfitoni 1 bidon FALAS!

Përshkrimi:

Ujë DUKAT 0.5 litër - 320 lekë/koliUjë DUKAT 1.5 Litër - 300 lekë/koliUjë DUKAT 2 litër - 320 lekë/koliPër çdo 10 koli përfitoni 1 koli FALAS!Ujë DUKAT 5 litër - 100 lekë/koliPër çdo 10 bidona përfitoni 1 bidon FALAS

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3