ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA MEDAR SHTYLLA
1000 - Tiranë

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Kolegji Universitar Wisdom i licensuar dhe akredituar nga Institucionet perkatese shteterore prej 11 vjetesh ne treg ofron 4 programe 2 vjecare profesionale: Asistent juridik, Asistent social, Asistent administrative, Agjent i pasurive te paluejteshme; 4 programe bachelor: Drejtesi, Psikologji, Finance banke, Menaxhim biznesi; 4 programe master shkencor: E drejte civile dhe tregtare, E drejte penale, Psikologji shkollore dhe edukimi, Master administrim biznesi(MAB), Qendra e gjuheve te huaja Wisdom prej 22 vitesh ne treg ofron kurse ne Anglisht, Italisht, Gjermanisht, Spanjisht, Kompjuter.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3