ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

Autostrada Durres-Tirane Km 6, Xhafzotaj
2000 - Shijak

phone_iphone

0696661333

mail_outline

albaweldshpk@gmail.com

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3