ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

BLV. KRYESOR, LGJ 11
2000 - Durrës

phone_iphone

0695293443

mail_outline

sakoedi@gmail.com

A jeni ju përfaqësuesi i kësaj kompanie?

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3