ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA BARRIKADAVE
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692052952

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Tradita e prodhimit të vulave e ka fillimin e saj në vitet ’50 kur të parët tanë, specialist të asaj kohe krijuan repartin e prodhimit të vulave “17 Nëntori”. Tashmë me një eksperiencë 50 vjeçare e liçensuar nga organet përkatëse kjo traditë vazhdon me një teknologji bashkohore, me përkushtrim dhe cilësi, me sekret dhe shpejtësi.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3