FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar

KOMPLEKSE SPORTIVE DHE MINIFUTBOLLI

316MUCA

TIRANA, RRUGA 3 DESHMORET 0682238065
AVOKATE DHE KONSULENCE LIGJORE

317VJOLLCA PUSTINA

TIRANA, RRUGA ARKITEKT KASEMI 0682595256
BARE

318MUHARREM CEFA

TIRANA, RRUGA 3 DESHMORET, YZBERISHT 0682210360
VETERINER DHE KLINIKA VETERINARE

319RIZA AGA

TIRANA, RRUGA 3 DESHMORET, YZBERISHT 0674076851
MOBILIERI

320JURGEN

TIRANA, RRUGA 3 DESHMORET 0672530558
BOJERA DHE LLAQE

321COMTEK SH.P.K

TIRANA, RRUGA TEODOR KEKO, UNAZA E RE 0694009430
Comtek sh.p.k përfaqësuese e Sto AG për Shqipërinë. Teknologjia më e lartë Gjermane në Shqipëri. Fasada termoizoluese të ventiluara dhe kapote. Bojëra të brendeshme ekologjike, fasada dhe...
LAVAZHE

322GENCI SHALCA

TIRANA, RRUGA 3 DESHMORET 0666048444
RADIO, TELEVIZIONE DHE RADIO ONLINE

323RADIO DEE-JAY

TIRANA, RRUGA ABDYL FRASHERI, EGT TOWER, K. V 04 2273 789
96.1 MHZ
GAZETA , FAQE SHQIPTARE NE INTERNET , MAKINA TE PERDORURA, AGJENCI IMOBILIARE, AGJENCI PUNESIMI, DYQANET E KARTES EXTRA

324GAZETA CELESI

TIRANA, RRUGA E KAVAJES, CONDOR CENTER, KATI III 04 2240 74504 2240 74606860463860682057074
Gazeta Çelësi, e para dhe e vetmja gazetë njoftimesh ekonomike dhe ofertash biznesi në Shqipëri që nga viti 1998, sjell së fundmi një risi absolute në tregun e informacionit praktik dhe utili...
BANKA

325CREDINS BANK

TIRANA, RRUGA ISMAIL QEMALI. NR. 4 04 2234 09604 2233 91204 2222 916
Credins Bank është e para Bankë private Shqiptare që ka hyrë në historikun e zhvillimeve më të rëndësishme ekonomike financiare të ndodhura në Shqipëri. Misioni i saj është të ofrojë ...
Credins Bank is the first private bank in Albania, entering so the history of the most important economic financial developments occurred in Albania. The mission of the Bank is to deliver excellent cu...
BANKA, BANKOMAT / ATM

326PROCREDIT BANK

TIRANA, RRUGA DRITAN HOXHA, LAPRAKE 04 2389 389
ProCredit Bank është një bankë tregtare e orientuar drejt zhvillimit. Ne ofrojmë shërbim cilësor për bizneset e vogla dhe te mesme si dhe për ata individë që zgjedhin të kursejnë me ne. N...
ProCredit Bank is a development-oriented commercial bank. We offer excellent customer service to small and medium enterprises and to private individuals who would like to save. In our operations, we a...
KOMPANI INTERNETI (ISP), TELEFONI

327VIVO

TIRANA, RRUGA JORDAN MISJA, P. 141/1, K. II 044 400 123067404011406640201230664030123
VIVO Communications është ish Primo Communications e krijuar nga shkrirja, bashkimi dhe bashkëpunimi i vazhdueshëm dhe intensiv i katër kompanive lider në fushën e telekomunikacionit. Ky proçe...
BANKA

328NBG (BANKA KOMBETARE E GREQISE)

TIRANA, RRUGA DRITAN HOXHA,ND. 8, H. 1, NJESIA BASHKIAKE NR. 11, KODI POSTAR 1026 044 541 000
Banka NBG Albania është një nga bankat kryesore në vend, iniciatore dhe një lojtar i rëndësishëm në dhënien e kredive për shtëpi dhe ato konsumatore, duke zotëruar një pjesë të konside...
NBG Bank Albania is one of the main banks in the country. It is an initiator and plays an important role in giving out home and costumer loans, by so managing a considerable amount of the market for t...
LULE

329GARDEN LINE

TIRANA, RRUGA E VJETER VORE-DURRES, RRUGA E LULEVE, MARIKAJ, VORE 0692090438
AGJENCI IMOBILIARE, STUDIO VLERESIMI PASURISH TE PALUAJTSHME

330INF 93

TIRANA, BULEVARDI DESHMORET E KOMBIT, KULLAT BINJAKE, HYRJA QENDRORE(TREGTARE), K. III 04 2230 51504 2249 5220682050444
Agjencia e parë e organizuar. Apartamente të reja të përfunduara, vila dhe apartamente për banim ose zyra, dyqane, magazina, troje gjatë autostradës Tiranë – Durrës, Lundër, Farkë, etj. V...

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss