ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA BEDRI KARAPICI, PERBALLE SPITALIT AMERIKAN 3
1000 - Tiranë

phone_iphone

0682081032

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Shoqeria "Bengasi 2006" shpk operon prej 13 vitesh ne treg ne fushen e ndertimit si shoqeri ndertuese dhe investiore duke perfshire sipermarje ne ndertimin e objekteve te banimit, sherbimit (ambinete tregtare) dhe parkimit. Duke perfshire ketu qe lidhjen e kontrates se investimit me pronaret e trrualit, marjen e lejes se ndertimti, zhvillimin e punimeve dhe perfundimin e ambjenteve me celsa ne dore dhe me e rendesishmja dorezimin e ambienteve klienteve me Certfikaten e Pronesise (Hipotekat). Gjithashtu firma jone ofron garanci ne cilesine e ndertimit duke ju pershtatur kerkesave te klienteve.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3