ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

BLV. ZHAN D’ARK, GODINA WONDER, PRANE MINISTRISE SE JASHTME
1000 - Tiranë

phone_iphone

0684040167

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Laboratori mjekësor "Pegasus Med" kryen nje gamë të analizave mjekësore biokimike, klinike, imunologjike, hormonale, markuesttumoral. Automatizim i plotë, garanton cilësi dhe precizion të lartë duke mundësuar arritjen e standarteve nderkombëtare, me fjalën më të fundit të teknologjisë, me aparatura e reagente ABBOTT, me sistem automatik të integruar, si & me informatizëm te plotë të regjistrimit e dhënies së rezultateve. Ofron gjithashtu matjen e densitetit kockor(DEXA),ekografi abdominale,gjinekologjike,të indeve të buta,si & vizita me mjekë specialist endokrinologe,obsetetër-gjinekologe etj.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3