ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

Rruga industriale Tirane-Durres, Km1, Pajtoni Center
1000 - Tiranë

phone_iphone

044162187

A jeni ju përfaqësuesi i kësaj kompanie?

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3