ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA KONT LEOPOLD BERTOLI, TEK BRRYLI
1000 - Tiranë

phone_iphone

0672057460

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Tregtim bojrash me pakicë. Import - export, suvatime, lyerje, pllaka, kartonxhes, punime dekorative, sisteme kapot. Riparime fasada dhe ndërtesa. Punime, materiale dhe shërbime të të gjitha llojeve.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3