ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA JUSUF VRIONI, P. 1
1000 - Tiranë

phone_iphone

0682097080

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
AQSCERT u themelua në vitin 2009 si organizëm për shërbime në fushën e çertifikimeve mbi cilësinë, sigurinë dhe mjedisin, duke u bëre për nga numri dhe prestigji, Lider i Sektorit. Nga kompetencat e fituara dhe serioziteti operativ rritet përgjegjësia e ASQCERT në zonat që kanë ndikim të fortë mbi njeriun, mbi mirëqenien e tij dhe shëndetin e personit. Akreditimi i parë i AQSCERT u realizua në vitin 2010 për standardin ISO 9001:2008. Në vitin 2013 është bërë zgjerimi i akreditimit edhe për standardet ISO 14001 dhe OHSAS 18001. Në vitin 2015 AQSCERT zgjeroi fushën e saj të akreditimit edhe për standardet ISO 20000-1, ISO 27001 & ISO 13485. AQSCERT ka zyra përfaqësimi në Milano, Perugia dhe Prishtinë.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3