ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA TEODOR KEKO, P. ROMARIO, K. II
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692050564

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Blue Filters Albania pjesë e BlueFilters Group, një ndër kompanitë e para Gjermane në Botë e specializuar për trajtimin e ujit te pijshëm. Grupi Bluefilters është një nga prodhuesit më të mëdhenj dhe shpërndarës të filtrave të ujit dhe sistemeve të trajtimit të ujit në Europë. Të dalluar për cilësinë e lartë, teknologjinë më të fundit, dizenjimin modern dhe çmimet konkurruese në treg. Prej 7 vitesh operon edhe në Shqipëri me 3 zyra. Por është për tu theksuar se pavarësisht vendndodhjes së zyrave tona, prodhimi i produkteve Blue Filters bëhet vetëm në Senden Gjermani.
Detajet:
Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3