ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA RAMAZAN LICI, 1
1000 - Tiranë

phone_iphone

0674011035

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Aty ku toka takon qiellin! Kompleksi Dajti Ekspres, përbëhet nga: •Teleferiku Dajti Ekspres; •Hoteli Dajti Tower Belvedere; •Restoranti Ballkoni i Dajtit; •Parku i Aventurave të Dajtit; •Dajti Mini Golf
Detajet:
Mundësi parkimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3