ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA VANGJEL NOTI
1000 - Tiranë

phone_iphone

0694096601

phone_iphone

0694096602

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Alban Costruzioni, i çertifikuar me UNI EN ISO 9001-2015, është kompania lider në Shqipëri për prodhimin e shtyllave centrifugale TU, MT, nënstacione elektrike të tipit BOX nënstacione elektrike me madhësi të ndryshme për transformatorë dhe traversa metalike të të gjitha llojeve. Alban Costruzioni Group është gjithashtu i çertifikuar me UNI EN1090-1: 2012 dhe ISO 3834: 2006 që në thelb do të thotë se në të gjitha fazat e prodhimit, nga blerja e materialit deri tek dorëzimi i produktit, kryen testet dhe kontrollet e kërkuara nga specifikimet dhe rregulloret në fuqi dhe është në posedim të kualifikimit të procedurave të saldimit dhe licencave për saldatorë. Eshtë I specializuar në ndërtimin dhe instalimin e: - Ndërtesat industriale; - urave; - mbulon; - Shkalle sigurie dhe zjarri; - Kasetë për linjat elektrike. Alban Costruzioni punon me një staf të teknikëve të kualifikuar që hartojnë dhe kontrollojnë të gjithë zinxhirin e prodhimit duke përdorur mjetet më të fundit të IT.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3