ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA ALEKSANDER MOISIU, NR. 97, ISH KINOSTUDIO
1000 - Tiranë

phone_iphone

0674050607

mail_outline

info@tvklan.al

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3